ثبت نام

ذخیره ی تاریخ و زمان در دیتابیس

آواتار کاربر
پست: 13
تشکر کرده: 1 پست
تشکر شده: 15 پست
تاریخ عضویت: 31 تیر 94, 09:36

ذخیره ی تاریخ و زمان در دیتابیس

پستتوسط php6 » 31 تیر 94, 12:36

متاسّفانه بسیاری از طرّاحان وب برای ذخیره ی زمان در بانک اطّلاعاتی وبسایت ، از قالب های متفاوت استفاده می کنند و حتّی بعضی به صورت میلادی و بعضی دیگر به هجری شمسی ذخیره می نمایند.
امّا مشکل بزرگ بعدی به هنگام پردازش و نمایش پیش می آید که تازه به فکر تبدیل و تغییر حالت تاریخ می افتند. هزاران سطر کدنویسی بیهوده و ...

راه حل چیست؟
برچسب زمان _ TimeStamp

این برچسب معادل مقدار تابع ()time در php است. این عدد حدوداً 10 رقمی را در دیتابیس ذخیره می کنیم و بعداً می توانیم از آن هر نوع تاریخ و زمانی را به قالب دلخواه خود ، استخراج نماییم.

طبق معمول تاکید می کنم ، قصد بنده آموزش جزئیات نیست ، بلکه هشیار کردن دوستان نسبت به اشتباهات رایج است. لذا در صورت تمایل به آشنایی بیشتر با این مقوله می توانید از منبع با ارزش jdf.scr.ir استفاده نمایید: http://jdf.scr.ir/rahnama/?t=mobtadi
توسّط : متخصّص php - JavaScript - Html - Css - MySql - Apachi - WEB

Nabi از این پست تشکر کرده است.

مدیر ارشد و مؤسس سایت
آواتار کاربر
پست: 26
تشکر کرده: 16 پست
تشکر شده: 13 پست
تاریخ عضویت: 20 بهمن 91, 03:55
محل اقامت: اهواز

Re: ذخیره ی تاریخ و زمان در دیتابیس

پستتوسط Nabi » 1 مرداد 94, 11:07

ضمن تشکر از مطلبتون.
استفاده از timestamp مشکلاتی هم به همراه داره که من در این مقاله به اون اشاره کردم:
viewtopic.php?f=5&t=18&p=34

بازگشت به مقالات آموزشی PHP

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان