ثبت نام

كد وب گذر

پست: 1
تشکر کرده: 0 پست
تشکر شده: 0 پست
تاریخ عضویت: 19 فروردین 94, 18:21

كد وب گذر

پستتوسط mohsenshayan » 19 فروردین 94, 18:25

با سلام
چند وقتي هست كه كد وب گذر با تاخير و دير لود شدن مشكل در سايت هام بوجود آورده.
از شما خواهش دارم چه كدي رو بايد اضافه كنم كه بعد از بالاآمدن سايت كد وب گذر لود شه ؟يعني لود سايت ربطي به كد وب گذر نداشته باشه؟

نمونه كد من توي پنجره اي در سايتم:

<!-- Ad Slot 300 Widget -->
<div class="ads">
<div class="header-c">
<h3><span class="header-orange-icon"><i class="icon-money"></i></span>آماربازديد</h3>
</div><div class="ad-cat">
<div class="text-ads"><ul><li>
<!-- Begin WebGozar.com Counter code -->
<script type="text/javascript" language="javascript" src="http://www.webgozar.ir/c.aspx?Code=3470266&amp;t=counter" ></script>
<noscript><a href="http://www.webgozar.com/counter/stats.aspx?code=3470266" target="_blank">&#1570;&#1605;&#1575;&#1585;</a></noscript>
<!-- End WebGozar.com Counter code -->
</div></div>
</div>


باتشكر از شما

مدیر ارشد و مؤسس سایت
آواتار کاربر
پست: 25
تشکر کرده: 16 پست
تشکر شده: 13 پست
تاریخ عضویت: 20 بهمن 91, 03:55
محل اقامت: اهواز

Re: كد وب گذر

پستتوسط Nabi » 25 تیر 94, 13:49

با سلام،

از اینکه سایت ایرانPHP رو برای مطرح کردن پرسشتون انتخاب کردید متشکرم.

کد مورد نیاز، همون کدیه که وبگذر بهتون میده و کدی رو که شما قرار دادید به نظر صحیح میرسه.
طبعاً تا صفحه سایت کامل لود نشه، کد وبگذر اجرا نمیشه و همچنین اگر کد وبگذر با تاخیر لود بشه، طبعاً قدری روی سرعت لود کامل صفحه شما تاثیر میگذاره و کاریش هم نمیشه کرد چون در چنین شرایطی اگر کندی وجود داشته باشه مشکل از سرور وبگذر خواهد بود.
اما پیشنهاد میکنم کد وبگذر رو تا حد امکان در پایین ترین نقطه کد صفحتون قرار بدید.
و پیشنهاد جدی تر اینه که اصلاً از کد وبگذر استفاده نکنید و از google analytics استفاده کنید که بسیار سریعتر و قویتره و هیچ آیکونی هم توی صفحه سایتتون ظاهر نمیشه. در این خصوص اگر نیاز به راهنمایی بیشتر داشتید، بفرمائید تا عرض کنم.

بازهم به سایت خودتون سر بزنید.
ممنون

بازگشت به کدنویسی PHP

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان